Uue paadi kampaania!

Aeg läheb edasi ja inventar amortiseerub, aga sportlased muutuvad üha tugevamaks. See päev ei ole enam kaugel, kui Viljandi Sõudeklubist sirguvad järgmised sportlased, kes tiitlivõistlustele pürgivad.

Seega alustasime juba suvehakul kampaaniat uue neljapaadi soetamiseks.

Tulevane paat hakkab kandma Meie klubi ühe legendaarsema treeneri Arne Graumanni hüüdnime “Griuks”. Tema südameasjaks oli arendada sõudmist eelkõige Viljandis ja Eestis NSV Liidu lõpuaegadel ning taasiseseisvumise algusaastatel ja hiljem, Tema käe alt on sirgunud palju tublisid sõudjaid ja edasipürgijaid tänapäevas.

Kui sa ei pea paljuks, siis äkki sinagi paned õla alla ja toetadad paremate tulemuste saavutamist? Et Viljandi Sõudeklubi tulemused ei raukseks!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga