2016/2017 hooaeg

Uus sisehooaeg algab sel aastal 26. novembril Viljandis toimuva pikamaa meistrivõistlustega, kus mõõtu võetakse 6000 meetri pikkusel distantsil.
Teine sisevõistlus peetakse 17. detsembril Pärnus, kus leiab aset Pärnu lahtised meistrivõistlused ja sellele võistlusele oodatakse ka väikesed sõude- või lihtsalt spordilapsi, sest võistlejategrupid algavad D klassist, kelle vanus jääb alla 13 aasta. Võistlusdistants on noortele 250 meetrit ja täiskasvanutele 1000 meetrit.
Kolmas võistlus toimub Tallinnas 28. jaanuaril. Alfa on suurim sisesõudevõistlus Baltikumis ja kohale tuleb sportlasi Soomest, Lätis, Leedust ja ka mujalt riikidest. Võistlusdistants on jällegi 1000 meetrit.
Viimane ja kõige tähtsam võistlus talvisel perioodil on Eesti meistrivõistlused, mis toimub 4. märts Narvas. Sõidetakse 2000 meetrit ja selgitatakse välja nelja võistluse põhjal see, kes talvisel hooajal kõige edukamalt esines.

Sõudmiseni!