Sisehooaja esimene võistlus

26. novembril Viljandis toimunud pikamaa meistrivõistlustel esines Viljandi sõudeklubi väga edukalt. Kuldsed medalid võitsid 3000 meetri pikkusel ja poiste C klassis osalenud Rainer Oras, poiste B klassis tuli Viljandile lausa kaksikvõit, enamuse sõidust üsna nina-ninas sõitnud Leo Muiste pani lõpuks oma paremuse maksma ja edestas Handreas-Karl Kivistiku, kes jäi teiseks. Tüdrukute A klassis võitis nagu ka eelmisel aastal Kärolyn Mäesaar ja lisaks võitis ka Viljandi Sõudeklubi veteran Hasso Arnim meeste 40+ vanuseklassis. Teisele kohale jõudsid naiste klassis Erli Mat, naiste kergkaalus Eve Sankovski, naiste 40+ vanuseklassis Reti Joandi ning naiste 50+ vanuseklassis Linda Meiesaar.
Kolmanda koha pälvis tüdrukute C klassis võistelnud Doris Meinbek ja meeste kergkaalus Kermo Randmäe.
Kokkuvõtvalt siis väga eeskujulik võistlus Viljandile, peaaegu igas klassis jõuti poodiumile, või vähemalt esiviisikusse!

Võistluseid pildistas Marko Pedak ja galeriid saab vaadata allolevalt lingilt.

https://goo.gl/photos/aJq838yYf4rYqSdb8