Emajõe Karikavõistluste hõbedane võistkond.

Nädalavahetusel toimusid Tartus, Emajõe karikavõistlused sõudmises. Traditsiooniliselt sõideti esimene päev 4000 m ja teisel 2000 m. Võitjad selgitati kahe distantsi aegade liitmise tulemusena.

Viljandi saavutas seitsme Eesti sõudeklubi hulgas teise koha. Võidu võttis Pärnu „Kalev“ 67 punktiga, Viljandi kogus 50 ja kolmandaks jäi Sõudeklubi Pärnu 38 punktiga. Viljandlased võitsid esikohad kolmes paadiklassis, kusjuures need paatkonnad võitsid sõidud mõlemal päeval. Meeste ühepaadil võitis Kaur Kuslap. Naiste ühepaadil võidutses Gitta Kivilaan ja naiste paarisaeru kahepaadil Krete Koovit-Erli Mat. Meeste roolijata kahepaadil tulid Priidik Vilumaa ja Karl Henry Thomson esimesel päeval kolmandaks ja 2000 meetril teiseks, mis tõi neile kokkuvõttes kolmanda koha. Samas paadiklassis tulid Marek Meiesaar – Kaarel Kuslap neljandaks ja Alo Kuslap koos pärnaka Jaan Laosega kuuendaks. Meeste paarisaeru kahepaadil jäid Taavet Kutsar – Patrick Joan Thomson kokkuvõttes kuuendaks. Poiste ühepaadil tegid väga korraliku võistluse Karl Mitt ja Marko Pedak, kes jäid vastavalt viiendaks ja üheksandaks. Naiste ühepaadil jäi Eelika Naaris neljandaks. Tütarlaste ühepaadil võistles Kärolyn Mäesaar endast viis aastat vanematega , saavutades kokkuvõttes 12 koha, kuid 2000 m suutis ta välja sõita väga tubli kuuenda koha. Eriti rõõmu tegi see, et paatkonnad, kes stardivad järgmisel nädalal Eesti noortekoondise ridades , Valgevenes, rahvusvahelisel regatil, tegid väga korralikud tulemused. Krete Koovit – Erli Mat paarisaeru kahepaadil ja Priidik Vilumaa – Karl Henry Thomson roolijata kahepaadil.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga