EMT sarja esimene etapp

Algamas on uus sisehooaeg ja avapaugu sellele annab 6000 meetri pikkuse distantsi läbimine Viljandis.

Kõik saab alguse juba 22. novembril Viljandis kavas oleva 6000 meetri distantsiga, kus esimest korda ajaloos selguvad ka Eesti meistrid.  13. detsembril  sõidetakse Pärnumaa meistrivõistluste raames suvepealinnas 2 etapp ning 24. jaanuaril Tallinnas toimuv rahvusvaheline tippjõuproov „Alfa“. Kõigi eelduste kohaselt kulmineerub sari 28. veebruaril Väike-Maarjas sõidetava 2000 meetri distantsi Eesti meistrivõistlustega. Samas ei ole välistatud, et finaaletapi toimumisaeg võib hooaja kulgedes muutuda.

Võistlusklassid on avatud nii meestele kui ka naistele absoluutkategooriana, aga ka mittesõudjatele mõeldud vabaklassina, samuti kergekaalus, veteranides ning erinevates noorteklassideks. Ka tänavu teevad sarja arvestuses kaasa parasõudjad.

Mullu võitis meestest sarja arvestuses Allar Raja, naistest oli edukaim Miina Kask.

Rohkem infot võib leida www.soudeliit.ee

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga